Bekleyin

KIŞ 2019 TATBİKATI SERGİ ALANI


Mili Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Ülkemizin Fırat Kalkanı Harekatı ve Zeytin Dalı Harekatıyla tüm dünyaya gösterdiği kararlılık, Münbiç ve Fırat'ın doğusunun teröristlerden temizlenmesi noktasında da aynen devam etmektedir" dedi.

 

Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Kış 2019 Tatbikatı'nın "Seçkin Gözlemci Günü"ne katıldı.

Akar, tatbikat alanına gelişinde ilk olarak komuta kontrol merkezini ziyaret etti.

Tören mangasını selamlayan Akar, tatbikata ilişkin brifing aldı. Bakan Akar ve beraberindekiler daha sonra sergi alanına geçti.

Akar, burada kış teçhizatlı komando kolu ve doğal afetlerde arama kurtarma taburu personeliyle sohbet etti. Arazide kullanılan sıkıştırılmış kardan yapılan mevzileri inceleyen Akar, igloda tatbikata katılan ülkelerin temsilcileriyle bir süre sohbet etti.

Tatbikatın fiili aşamasının sonunda konuşan Akar, 15 dost ve müttefik ülkenin katılımıyla birleşik ve müşterek olarak, başarılı bir tatbikatın icra edildiğini belirtti.



ÜRÜNLERİMİZ ULUSLARARASI STANDARTLARA UYGUN TÜV BELGELİ ALMAN MENŞELİ OLUP ALEV YÜRÜTMEZ, IŞIK VE SU GEÇİRMEZ ÖZELLİKTEDİR.


 
<